Muzzafa - käsinsolmittu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 1 200,00 €

Hintasi: 900,00 €

Alennushinta: 600,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Haluatko löytää maton joka on todellinen katseenvangitsija? Käsinsolmittu Muzzafa on täynnä väriä ja elämää. Tämä arvokas perintökalleus on villi ja pitelemätön.

Muzzafan pinta on kuin joku olisi räiskinyt väriä sen kudotulle pohjakankaalle. Matto on kuin moderni taulu! Värit loiskahtelevat maton pinnalla. Mielikuvituksellinen ja huomiotaherättävä Muzzafa on erinomainen valinta kun haluat jotain erikoista. Se sopii mihin tahansa huoneeseen. Muzzafa ja moderni sisustustyyli ovat täydellinen pari.

Muzzafan viehättävyys vain kasvaa kun tiedät maton olevan käsintehty. Käsin kutominen on hämmästyttävä prosessi. Saat nauttia Muzzafa-matosta vuodesta toiseen. Sijoita matto kotisi suosituimpaan huoneeseen. Se on lujaa tekoa ja kestää elämää. Rakastat varmasti mattoa joka on näin unohtumaton!

Saatavana myös: Muzzafa - käsintuftattu matto

Malli: Käsinsolmittu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsinsolmittu
Valmistusaika: Noin 12 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 61070240
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem