Muzzafa - käsintuftattu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Se on abstrakti ja hypnoottinen. Käsintuftattu Muzzafa on yksi kiehtovimpia mattojamme. Sukhi ylpeänä esittelee sen sinulle.

Sinisen, punaisen ja keltaisen väriroiskeet täplittävät Muzzafan pintaa. Sen väripaletti on uskomattoman runsas. Voit laittaa sen mihin tahansa huoneeseen. Mikäli kotisi sisustus on moderni, Muzzafa täydentää sitä upeasti. Muzzafa-mattoa on helppo rakastaa. Se on täysiverinen taideteos.

Käsityöläiset käyttävät mattoihimme erinomaista ja kestävää Uuden-Seelannin raakavillaa. Sitä pidetään yhtenä maailman parhaimmista villoista. Valitsimme mattoihimme kestävän kehityksen periaatteilla tuotettua silkkiä. Tämä silkki on nimeltään bambusilkki.

Muzzafan päällä on ilo kävellä. Matto on upottavan pehmeä. Anna jalkojesi kuljettaa sinua sen päällä yhä uudestaan ja uudestaan.

Saatavana myös: Muzzafa - käsinsolmittu matto

Malli: Käsintuftattu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsintuftattu
Valmistusaika: Noin 8 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 60995384
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem