Nainmudin - käsinsolmittu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 1 200,00 €

Hintasi: 900,00 €

Alennushinta: 600,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Todelliset taiteilijat solmivat Nainmudin mattomme. Se edustaa modernin taiteen huippua. Runsas kuvakudos on Nainmudinille tunnusomaista. Tähän mattoon on kudottu lukuisia sinisen, harmaan, ruskean ja monien muiden värien sävyjä. Eloisa Nainmudin erottuu helposti joukosta.

Sukhin mattojen tapaan myös Nainmudin on monikerroksinen. Siinä on myös ainutlaatuista syvyyttä. Löydät siitä aina jotain uutta ja mielenkiintoista. Vaihda paikkaa ja katso mattoasi uudesta suunnasta. Nainmudin paljastaa sinulle kokonaan erilaisen maailman.

Sukhi uskoo järkähtämättä eettiseen tuotantoon. Rakastamme kestävän kehityksen ja ympäristöystävällisyyden toimintatapoja. Taitavat kutojamme saavat reilua palkkaa. Näin toimimalla saamme heiltä mahtavia ja ikimuistoisia mattoja. Hauska ja hypnoottinen Nainmudin on todellinen helmi!

Saatavana myös: Nainmudin - käsintuftattu matto

Malli: Käsinsolmittu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsinsolmittu
Valmistusaika: Noin 12 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 61048800
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem