• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • Tili
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
Palautusoikeus

Palautusoikeus

Sukhi pitää asiakkaidensa tyytyväisyyttä äärimmäisen tärkeänä ja toivomme, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi!

Tavallisessa valikoimassa olevat matot (ei räätälöidyt)

Me haluamme, että pidät maton vain siinä tapauksessa, että todella ihastut siihen. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen mattoosi, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä ja palautamme sinulle täyden hinnan. Ilman ylimääräisiä kysymyksiä tai lomakkeita. Me maksamme myös palautuskuljetuksen puolestasi. Ota meihin vain yhteyttä, jos haluat palauttaa mattosi, niin voimme auttaa sinua palautuksen järjestämisessä.

Räätälöidyt tilaukset

Räätälöidyillä tilauksilla ei ole palautusoikeutta. Jos haluat perua räätälöidyn tilauksen, voit tehdä sen kahden (2) arkipäivän kuluessa alkuperäisestä tilauspäivästäsi.

Tyhjennysmyynnissä olevat matot

Kaikki varaston tyhjennysmyynnistä tehdyt tilaukset ovat lopullisia, eli tyhjennysmyynnistä ostetuilla matoilla ei ole palautusoikeutta. Jos tilaamasi matto, tai sen pakkaus, on päässyt vahingoittumaan tai on viallinen, ota meihin yhteyttä ja ilmoita tapahtuneesta viiden (5) arkipäivän sisällä. Me hoidamme asian.

Laatuvirheet

Jos kävisi niin onnettomasti, että tilauksessasi on kuljetuksessa tai valmistuksessa syntynyt virhe, ota meihin heti yhteyttä. Toimimme mahdollisimman nopeasti korjataksemme tilanteen.

Reklamaatio tuotteen laadusta pitää tehdä 5 arkipäivän sisällä lähetyksen kuittaamisesta. Säilytäthän pakkausmateriaalit, jotta kuljetusfirma voi tarpeen tullen tutkia ne.