• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • TILI
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
Huopapallomaton puhdistusohjeet

Me käytämme mattojemme valmistukseen vain 100% puhdasta uutta villaa. Villamme tulee suoraan Uudesta Seelannista ja tästä korkealuokkaisesta raaka-aineesta työntekijämme Nepalissa valmistavat kauniita ja kestäviä mattoja.

Uuden villamaton omistajana sinusta on varmasti mukava tietää, että villa on pehmeydestään huolimatta likaa ja nestettä luonnostaan hylkivä materiaali. Huopapallomatto on hyvin helppo puhdistaa. Ne ovat aivan hämmästyttävän kestäviä.

Imurointi

Huopapallomattosi pysyy puhtaana, kun ravistelet sen silloin tällöin ja imuroit sen säännöllisesti. Voi olla, että huomaat mattosi alle muodostuvan pölyhiukkasia. Nämä hiukkaset ovat vain maton huovuttamisesta kuituihin jäänyttä saippuaa, ja ne katoavat nopeasti.

Tahrojen poisto

Koeta välttää Sukhi-mattosi kastumista. Mutta sattuuhan sitä. Jos matollesi läikkyy nestettä, käytä saippuoitua rättiä ja taputtele sillä mattoa hellävaraisesti niin, että saat ylimääräisen nesteen pois matosta. On tärkeää, ettet hankaa mattoa liian voimakkaasti. Jatka maton taputtelua ja hellävaraista pyyhkimistä kunnes tahra on kadonnut tai haalistunut huomattavasti. Jos tahra on vielä näkyvissä, sinun kannattaa viedä matto asintuntevaan pesulaan.

Jotkin tahrat saattavat olla liian vaikeita poistaa jopa ammattilaiselle. Mutta ei hätää: Sukhi-matot ovat kaksipuoleisia, joten voit aina kääntää maton ja jättää likaantuneen kohdan maton alapuolelle.