Puspa

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Tämän maton värit ja rakenne sykkii elämää. Neulomalla kudottu Puspa-villamatto on täynnä intohimoista tunnetta. Intensiivinen purppura ja harmaa yhdistyvät matossa. Kutojamme ovat ripotelleet mattoon salaperäistä väriä. Tämä ihmeellinen matto on niitä pullollaan.

Sukhi-matot ovat sisustussuunnittelijoiden suosikkeja. Suunnittelijat rakastavat villamattojemme poikkeuksellista laatua. Mattomme tuovat lämpöä joka kotiin ja toimistoihin.

Sukhi-maton ulkonäkö on jopa tyrmäävä. Hengästyttävän upea Puspa ei tee poikkeusta. On ilo koskea muhkeaa Sukhi-mattoa. Kutojamme tuntevat ylpeyttä siitä että jokainen heidän kutomansa matto on ainutlaatuinen. Ei ole olemassa kahta samanlaista mattoa. Sukhi-matto on omaperäinen, pehmeä ja kestävä, ihastuttava kokemus!

Malli: Neulomalla kudottu villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä neulomalla kudottu villamatto

Mikä Chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60785752
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem