Khadija - pyöreä

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 380,00 €

Hintasi: 285,00 €

Alennushinta: 190,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Haluatko maton, joka on rohkea ja erottuu joukosta? Olet varmasti jo nähnyt Beni Ouarain-mattomme. Nämä marokkolaiset matot eivät ole syystä niin arvostettuja ja haluttuja – ja jokainen matto valmistetaan taidokkaalla käsityöllä alusta loppuun.Tämä ihastuttava pyöreä matto säteilee lämpöä ympärilleen. Uskomme, että myös vieraasi ja perheenjäsenesi pitävät siitä: Khadijaa ei voi vain ohittaa. Maton neutraalit sävyt sopivat mihin tahansa, mutta se ei jää huomaamatta salmiakkikuvionsa ja viehättävän muotonsa ansiosta.Erityislaatuiset pyöreät Khadija-matot ovat valmistettu paksusta, korkealuokkaisesta villasta. Niiden taitavat tekijät saavat työstään kunnollisen korvauksen, sillä Sukhin matontekijöille maksetaan 2-3 kertaa korkeampaa palkkaa mitä alueen yleinen keskiansio on.Saatavana myös: Khadija - valkoinen sekä Khadija - harmaa
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää: