Malika - pyöreä

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 380,00 €

Hintasi: 285,00 €

Alennushinta: 190,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Mahtavan pyöreä Malika-matto kutsuu koskettamaan! Se lumoaa paitsi pehmeydellään myös tarinallaan. Näillä perinteisillä paimentolaismatoilla on pitkä historia. Malika-maton symbolit erottuvat kauniisti valkealta pohjalta. Niillä on myös sanoma: merkit kertovat kutojansa elämäntarinaa, ja niihin liittyy usein henkisyyttä ja ripaus mystiikkaa. Tämä villamatto on tehty jatkamaan tarinaa vuosikymmeniksi.Voit luottaa siihen, että Beni Ouarain-mattomme toimivat osana kotisi sisustusta vuosien ajan. Niiden paikkaa voi vaihdella vapaasti, sillä ne sopivat mihin vain tilaan!Sukhin berberimatot valmistetaan Beni Ouarain-mattojen syntysijoilla Marokossa. Omistautuneet matontekijämme antavat aina parastaan, ja me haluamme korvata heille heidän arvokkaan työnsä: Sukhin työntekijät saavat 2-3 kertaa alueen keskiansiota korkeampaa palkkaa.Saatavana myös: Malika - valkoinen sekä Malika - harmaa
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää: