Räätälöity Beni Ouarain - harmaa

Räätälöity Beni Ouarain - harmaa

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 460,00 €

Hintasi: 345,00 €

Alennushinta: 230,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Oletko ennen nähnyt harmaata paimentolaismattoa, jolla on tyylikkäät tupsut? Tapaa siis suorakulmainen, räätälöitävä Beni Ouarain-matto, jonka hauskan kuvioinnin voit itse valita!Sukhin matot valmistetaan aina puhtaista luonnonmateriaaleista. Marokkolainen käsityökulttuuri on kunnianosoitus yksityiskohdille, ja meidän matontekijämme ovat osa tätä tärkeää perinnettä. Emme voi kuin ihailla työntekijöidemme tarkkuutta – katso vaikka näitä huolella sidottuja hapsuja!Ensiluokkaisessa villamatossa on luonnetta, joka tuo ryhtiä mihin tahansa tilaan. Uskomme, että sekä sinä että läheisesi tulette nauttimaan tämän maton mahtavista ominaisuuksista vielä pitkään!Saatavana myös: Räätälöity Beni Ouarain - pyöreä
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää: