Räätälöity Beni Ouarain - musta

Räätälöity Beni Ouarain - musta

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 460,00 €

Hintasi: 345,00 €

Alennushinta: 230,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Laadukkaat Beni Ouarain-matot erottuvat joukosta. Tätä kertakaikkisen kaunista mattoa on saatavalla erilaisilla kuvioinneilla ja se muistuttaakin enemmän taideteosta kuin tavallista mattoa. Lahjakkaat marokkolaiset matontekijämme valmistavat mattosi juuri sinulle, ja voimme luvata lopputuloksen olevan todella tyylikäs!Beni Ouarain-matot ovat uskomattoman pehmeitä. Ne kutsuvat koskettamaan ja voit tuntea, kuinka hellästi ja huolellisesti matto on kudottu. Tämä musta, suorakulmainen matto huokuu ylellisyyttä.Marokkolaiset matot kestävät aikaa, ja Sukhin lujatekoiset matot ovat osa tätä pitkäikäistä käsityöperinnettä. Voit valita itse mattosi koon ja sen jälkeen se toimii osana kotiasi vuosikymmenten ajan – vaikka sisustus ympärillä muuttuisikin!Saatavana myös: Räätälöity Beni Ouarain - pyöreä
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää: