Räätälöity Beni Ouarain - pinkki

Räätälöity Beni Ouarain - pinkki

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 460,00 €

Hintasi: 345,00 €

Alennushinta: 230,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Tätä vaaleanpunaista ei voi vastustaa! Perinteinen kuviointi, ihastuttavat hapsut: suorakulmainen pinkki paimentolaismatto ei voi kuin hurmata! Tämä uskomattoman pehmeä matto on valmistettu ympäristöystävällisestä villasta, joka selviää jokapäiväisessä käytössä kulumatta. Pinkki paimentolaismatto ei jää huomaamatta. Tämä aarre ansaitsee paikkansa huoneessa, joka kaipaa piristystä. Vaikka se on leikkisä, se sopii myös muuallekin kuin vain lastenhuoneeseen. Etsi siis juuri se paikka, joka kodissasi kaipaa eloa, ja suunnittele sitten maton koko.Tämäkin matto valmistetaan Marokossa, jossa Sukhin lahjakkaat matontekijät pitävät yllä paimentolaismattojen pitkää perinnettä. Joissain Beni Ouarain-matoissamme on symboleja, joiden takana on tarina matontekijän elämästä. Uskomme, että myös asiakkaamme osaavat arvostaa maton voimakasta sanomaa.Saatavana myös: Räätälöity Beni Ouarain - pyöreä
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää: