Räätälöity Beni Ouarain - ruskea

Räätälöity Beni Ouarain - ruskea

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 460,00 €

Hintasi: 345,00 €

Alennushinta: 230,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Haluatko uudistaa huoneen ilmettä? Kokeile, millaisia muutoksia saat aikaan uudella matolla! Räätälöidyt, ruskeat Beni Ouarain-mattomme tuovat mukanaan uuteen kotiinsa paljon persoonallisuutta.Tämä matto sopii mihin tahansa huoneeseen, onhan se paitsi kaunis myös todella mukava. Ja koska se kestää kovaakin käyttöä, sitä voi sanoa todelliseksi perintökalleudeksi.Jokainen matto valmistetaan käsin tilauksesta. Marokkolaiset matontekijämme käyttävät vain laadukkaimpia raaka-aineita, ja tulet varmasti huomaamaan sen! Ja me autamme mielellämme, mikäli tarvitset apua koon tai kuvion valintaan.Me Sukhilla uskomme reilun kaupan periaatteisiin, jossa työntekijät saavat kunnollisen korvauksen. Matontekijöillemme maksetaankin 2-3 kertaa enemmän kuin mitä paikallinen keskiansio on. Nyt on siis hyvä hetki tilata oma Beni Ouarain-matto, joka kerää taatusti kehuja kyläilijöiltä.Saatavana myös: Räätälöity Beni Ouarain - pyöreä
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää: