Rachana

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Harmaa Rachana-mattomme kätkee sisäänsä monta kerrosta. Katso syvemmälle sen harmaan pinnan alle. Neulottuun Rachana villamattomme sisältyy jotain viehkoa.

Rachana on paksu ja notkea. Sitä on mieluisaa koskea. Se on kudottu maapallon parhaasta Uuden-Seelannin raakavillasta. Tinkimätön laatu on Rachanalle tunnusomaista. Anna kätesi kulkea pitkin Sukhi-mattoa. Se kietoo sinut pauloihinsa välittömästi.

Arvostamme yksilöllisyyttä. Kannustamme taitavia käsityöläisiämme valmistamaan uskaliaita mattoja. He saavat vapaasti käyttää värejä ja kuvioita kun he luovat käsinkudotut mattomme. Näin saamme mattoja jotka ovat kaikki erilaisia. Jokainen matto on originelli taideteos.

Malli: Neulomalla kudottu villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä neulomalla kudottu villamatto

Mikä Chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 60877576
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem