Radhika

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Tämä käsinneulottu villamatto toistaa erityistä värisävyä. Väri löytyy valkoisen ja munankuoren sävyn välimaastosta. Radhika on aito "jokapaikan" matto. Etsitkö mattoa joka on hienostunut ja puhdassävyinen? Silloin Radhika on helppo valinta.

Haluamme sinun rakastavan mattoasi yhtä paljon kuin me. Radhikaan käytetty Uuden-Seelannin villa on muhkeaa ja pehmeää. Saat maton jota on ihastuttava koskea. Hämmästyt siitä. miten lämmin ja kodikas Radhika-matto on.

Maksamme käsityöläisillemme palkkaa joka suurempi kuin alueen yleinen palkkataso. Kutojiemme työolosuhteet ovat alan huippua. Arvostamme työntekijöitämme. Toivottavasti sinä arvostat heidän valmistamiaan upeita mattoja.

Malli: Neulomalla kudottu villamatto
Materiaali: 100% villaa
Valmistus: Käsin
Valmistusaika: Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa: Nepal
Maton paksuus: 2 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä neulomalla kudottu villamatto

Mikä Chunky villamatto sekä neulomalla kudottu villamatto

Etsitkö jotain todella pehmeää ja houkuttelevaa? Sukhin “Chunky” villamatto sekä käsinneulottu villamatto ovat pehmeintä Uuden-Seelannin villaa. Neulottujen villamattojen suosion salaisuus on siinä, että ne ovat hieman erilaisia. Ihmiset rakastavat mattoja jotka erottuvat joukosta. Myös käsinneulotut villamattomme on tehty perinteisin ja hyviksi koetuin metodein. Villamatoillamme tuot kotiisi ihanan lämmintä “hygge”-tunnelmaa.
Lisää: