Rajendra - käsintuftattu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Rajendra on geometristen kuvioiden juhlaa. Käsintuftattu Rajendra sisältää monikerroksisia kuvioita. Niiden keskiöstä voi löytää kuva-aiheen joka näyttää aivan timantilta.

Maksamme käsityöläisillemme palkkaa joka on moninkertainen alueen muihin palkkoihin verrattuna. Tarjoamme heille myös kunnolliset työskentelyolosuhteet. Se saa heidät iloisiksi. Ajattomien ja hienostuneiden mattojemme takana ovatkin tyytyväiset työntekijät.

Rajendra kiihottaa kaikkia aisteja. Pelkkä maton ulkonäkö ei riitä selittämään sen lumovoimaa. Rajendran on yhtä vaikuttavan lujatekoinen kuin se on kaunis.

Sukhi käyttää mattoihinsa bambusilkkiä, sekä hienointa 100% puhdasta Uuden-Seelannin villaa. Tuloksena on aivan erityinen matto. Sen päällä on ilo kävellä ja ihana koskettaa.

Saatavana myös: Rajendra - käsinsolmittu matto

Malli: Käsintuftattu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsintuftattu
Valmistusaika: Noin 8 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62652416, emalloc: 61043336
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem