Rajkishor - käsinsolmittu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 1 200,00 €

Hintasi: 900,00 €

Alennushinta: 600,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Käsinsolmitut matot eivät synny hetkessä. Ei liene liioittelua sanoa, että käsinsolmittu matto on rakkaudella tehty. Mikä saa kutojamme käyttämään mattoihin niin paljon aikaa ja vaivaa? He haluavat pitää yllä vanhaa matonkutomisen taitoa. He myös haluavat vaalia osaamistaan.

Jotta käsityöläiset voivat rauhassa keskittyä työhönsä, me takaamme heille kunnolliset työskentelyolosuhteet ja maksamme kunnollista palkkaa. Näin voimme tarjota sinulle maailman kauneimpia mattoja.

Rajkishor on mielestämme erityinen ja uniikki matto. Siinä yhdistyy ajaton eleganssi ja geometrinen muotokieli. Molemmat ovat itämaisen maton tunnusmerkkejä. Mattoon sisältyy kuitenkin yllätys. Rajkishorin kudelmien keskellä kulkee odottamaton ruskea kuvio. Se on kuin viimeinen silaus joka tekee matosta unohtumattoman!

Saatavana myös: Rajkishor - käsintuftattu matto

Malli: Käsinsolmittu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsinsolmittu
Valmistusaika: Noin 12 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 61117432
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem