Rippo - käsinsolmittu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 1 200,00 €

Hintasi: 900,00 €

Alennushinta: 600,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Rippon väritys on neutraali. Matossa risteilevät kuviot ovat geometrisiä ja design ajatuksiaherättävä. Rippo on kotonaan missä tahansa tilassa. Käsinsolmitun Rippo-maton ovat valmistaneet matonkutojien parhaimmisto. Paljon rakkautta ja aikaa on käytetty maton luomiseen.

Rippoa kiertävä reunus on maltillista ruskeaa ja valkoista. Se kehystää hienostuneesti maton keskustaa. Vaikutelma on ihastuttava. Se sopii yhteen minkä tahansa sisustustyylin kanssa. Oli kotisi tai työtilasi sisustus millainen hyvänsä, Rippo täydentää sitä kauniisti.

Miten on mahdollista valmistaa niin kestäviä käsinsolmittuja mattoja kuin Rippo? Kaiken perustana ovat ammattitaitoiset kutojamme. Teemme yhteistyötä todella taitavien ihmisten kanssa. Maksamme heille kunnollista palkkaa. Uskomme heidän käsiinsä bambusilkin ja maailman parhaan villan.

Sukhi-mattojen kauneus ja käytönkestävyys syntyvät näistä aineksista.

Saatavana myös: Rippo - käsintuftattu matto

Malli: Käsinsolmittu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsinsolmittu
Valmistusaika: Noin 12 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 63176704, emalloc: 61051672
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem