Rippo - käsintuftattu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Laadukkaat matot ovat olleet yleellisyystavaraa jo muinaisista ajoista lähtien. Sukhi on omistautunut tarjoamaan sinulle maailman parhaimpia käsintehtyjä mattoja. Teemme parhaamme että käsintuftatut Sukhi-matot ovat hintatasoltaan kaikkien saatavilla.

Rippon koskeminen antaa aitoa iloa. Maton päällä astelu on silkkaa luksusta. Ei ole väliä kauanko matto on sinulla ollut. Nämä elämykset pysyvät.

Rippon design on rohkeasti geometrinen. Siksi voit sijoittaa Rippon minne tahansa. Me rakastamme Rippon neutraaleja värejä ja virtaavaa tunnelmaa. Rippo kohottaa minkä tahansa huoneen ilmettä.

Käytämme luonnonmateriaaleja joiden vertaisia ei ole helppo löytää. Valintamme on puhdas ja aito Uuden-Seelannin villa. Miksi laadukas villa on niin tärkeää? Se auttaa meitä luomaan uskomattoman kauniita mattoja.

Saatavana myös: Rippo - käsinsolmittu matto

Malli: Käsintuftattu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsintuftattu
Valmistusaika: Noin 8 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää: