Saksham - käsint uftattu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Sukhin käsintuftatut matot on valmistettu maailman parhaasta, paksusta ja ylellisestä Uuden-Seelannin villasta. Luomme mattoja joita haluat koskea ja joita pitkin haluat kulkea joka päivä.

Meidän näkemyksemme on, että olet todellisen luksuksen arvoinen. Käsintuftatun Saksham maton koskeminen on miellyttävä ja rentouttava kokemus. Valmistamme mattoja jotka on sopivat sinun elämäntyylisi kanssa. Saksham matto erinomainen esimerkki tästä filosofiasta.

Teemme työtä suoraan maailman parhaimpien käsityöläisten kanssa. Yhdessä voimme tuoda sinulle maailman hienoimmat matot. Ja pystymme pitämään käsintuftatun maton hinnan edullisena.

Kutojamme ansaitsevat moninkertaisesti alueensa keskiansioon verrattuna. Näin he voivat keskittyä valmistamaan kauneimpia mattoja mitä tänä päivänä on tarjolla.

Saatavana myös: Saksham - käsinsolmittu matto

Malli: Käsintuftattu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsintuftattu
Valmistusaika: Noin 8 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää: