Samrul

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 360,00 €

Hintasi: 270,00 €

Alennushinta: 180,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Miksi asiakkaamme rakastavat palmikoituja huopamattoja? Ne tuovat huoneeseen eloa ja pinnoille vaihtelua. Palmikoidut huopamatot erottuvat muusta sisustuksesta. Niillä tosiaan on aivan omanlaisensa ulkonäkö ja tuntuma.Ei ole sattumaa, että palmikoituja mattoja on valmistettu jo vuosisatojen ajan. Sukhin Samrul-matto on osa tätä pitkäaikaista perinnettä. Ja mikä parasta, sen väri herättää huomion. Tässä mustassa matossa on asennetta!Sukhi työllistää taitavia miehiä ja naisia Intiassa, ja nämä taitavat käsityöläiset ovat erittäin ylpeitä työnsä tuloksista. Toivottavasti näet myös Samrul-matossa työntekijöidemme ylpeyden kädenjäljestään!
Malli:Palmikoidut huopamatot
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Puuvillaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa:India
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä palmikoidut huopamatot

Mikä intialainen villamatto

Sukhi myy upeita intialaisia villa- ja huopamattoja. Meillä on valtava valikoima värejä, kuvioita ja tyylejä.
Taitavat käsityöläiset valmistavat kaikki matot. Viikkojen ajan he solmivat mattoja. Niinpä mattojen kuviot ja koot vaihtelevat, ja jokainen voi löytää valikoimastamme oman suosikkinsa.
Intialaiset Sukhi-matot tehdään korkealaatuisista langoista ja villasta. Kaikkien mattojen laatu myös tarkastetaan huolellisesti ennen kuin ne lähetetään tilaajalle. Siksi me olemmekin johtava käsinkudottujen intialaisten mattojen toimittaja.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62128128, emalloc: 60694112
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem