Santosh - käsinsolmittu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 1 200,00 €

Hintasi: 900,00 €

Alennushinta: 600,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Käsinsolmittu Santosh on täynnä mahdollisuuksia. Haluatko maton joka on todellinen "jokapaikan" matto? Haluatko maton jonka voit jättää perinnöksi? Silloin Santosh on erinomainen valinta.

Punaisen ja sinisen värisävyt risteilevät Santoshin ruskealla pohjalla. Santosh mukautuu millaiseen huoneeseen ja sisustukseen hyvänsä. Se on täydellinen matto kotiin tai toimistoon.

Santoshin geometriset kuviot ovat huolellisesti järjestäytyneet pitkin maton pintaa. Santosh tuo hienostunutta lisämaustetta jokaiseen huoneeseen. Se korostaa tai mukailee tilasi luonnetta. Sinä valitset!

Sukhi käyttää bambusilkkiä ja 100% puhdasta Uuden-Seelannin villaa. Se on maailman parasta villaa. Sen avulla Santosh-matosta syntyy aina jotain erityistä.

Yksi kosketus on kaikki mitä tarvitset tietääksesi että Santosh on erityinen matto. Se on upottava ja muhkea. Et tule koskaan kokemaan samanlaista mattoa kuin Sukhi.

Saatavana myös: Santosh - käsintuftattu matto

Malli: Käsinsolmittu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsinsolmittu
Valmistusaika: Noin 12 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62128128, emalloc: 60632208
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem