• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • Tili
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
Sisustussuunnittelijoille ja -arkkitehdeille

Tervetuloa Sukhiin. Jos olet sisustussuunnittelija tai -arkkitehti ja olet etsimässä jotain uutta ja kaunista asiakkaillesi, tulit juuri oikeaan paikkaan. Me autamme mielellämme visiosi toteuttamisessa.

sisustussuunnittelijoille-ja -arkkitehdeille-sukhi

Sukhi tekee monin tavoin tiivistä yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden ja -arkkitehtien kanssa - me yritämme auttaa parhaamme mukaan. Tarjoamme esimerkiksi 10% alennuksen yli 500€ ostoksista. Tai haluaisitko ilmaisen värinäytteen tai mallin? Sano vain, niin lähetämme sen mielellämme.

Jos etsit suunnitteluapua, meillä on tekstiilisuunnittelijoita, jotka voivat työskennellä kanssasi. Millaista apua tarvitsetkin, me voimme tarjota asiantuntemuksemme käyttöösi.

Me rakastamme räätälöityjä mattoja

Sinun tarvitsee tietää malleistamme vain yksi asia: meille räätälöinti on kaikki kaikessa. Haluatko lähes loputtoman määrän eri vaihtoehtoja maton koon, värin ja muodon suhteen? Sehän onnistuu.

Taitavat käsityöläiset jotka valmistavat mattomme ovat mielissään, kun pääsevät toteuttamaan yksilölllisiä projekteja. Olemme luoneet räätälöityjä mattoja erilaisiin tiloihin, esimerkiksi laatutietoisiin koteihin, luksushotelleihin, ravintoloihin ja moniin muihin mielenkiintoisiin kohteisiin.

Voit olla varma, että lopputulos täyttää - tai ylittää - asiakkaasi odotukset.

sisustussuunnittelijoille-ja -arkkitehdeille

Vähän inspiraatiota?

Katso ihmeessä inspiraatiosivujamme, niin saat kuvan siitä, mitä kaikkea voit mattojemme kanssa toteuttaa: Sukhimatot.com/inspiraatio Jos haluat lisätietoja jostain mallista, lähetä meille sähköpostia - me vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Huomaathan, että alennusta ei voi käyttää aikaisemmin tehtyihin tilauksiin, vaan siihen tarvitaan etukäteissopimus.