• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • TILI
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
Sukhin laatu

Me Sukhilla emme ole kiinnostuneita vain siitä, miltä mattomme näyttävät. Tahdomme tarjota asiakkaillemme tuotteen, jota vaalia – tuotteen, jonka eteen on nähty vaivaa. Materiaalit, tekniikka ja perinteet ovat jokainen tärkeä osa matonvalmistusta.

sukhin-laatu-huopamatot-aidot-matot

Materiaalimme

Matontekijämme kelpuuttavat vain parhaat raaka-aineet. Myös asiakkaamme arvostavat myrkyttömiä materiaalejamme, kuten puhdasta villaa, joka ei allergisoi. Esimerkiksi huopapallomattojemme käsinvalmistetut huopapallot ovat 100 % Uuden Seelannin villaa. Jokainen pallo on värjätty vain yhdellä värillä, sillä näin varmistamme värin säilymisen kirkkaana vuosien ajan.

sukhin-laatu-huopamatot

Tinkimättömyys

Olemme huomanneet, että kaikki mattojen valmistajat eivät välitä laadusta. Olemme nähneet huopapalloja, jotka ovat täytetty tekstiilijätteellä. Monissa markkinoilla olevissa Beni Ouarain-matoissa on jopa puolet vähemmän solmuja kuin Sukhin paimentolaismatoissa. Tuotantokustannuksissa säästetään korvaamalla villa halvemmilla materiaaleilla. Mutta tämä kaikki näkyy myös lopputuloksessa. Matonvalmistuksessa on monia tapoja oikaista. Me Sukhilla emme kuitenkaan halua mennä sieltä, mistä aita on matalin. Näitä eroja ei aina voi huomata kotisivujen valokuvissa, mutta luota meihin: kun saat Sukhin maton kotiisi, tunnistat kyllä laadun.

laatu-ikä-beni-ouarain-matto-sukhin

Aidot matot

Me arvostamme perinteitä ja käsityötaitoja. Siksi haluammekin tarjota asiakkaillemme vain aitoja, alkuperäisiä mattoja. Markkinoille liikkuu paljon halpoja kopioita. Valitettavasti aidot paimentolaismatot eivät tule Kiinasta. Me haluamme olla mukana ylläpitämässä paikallisia käsityökulttuureita. Berberimattomme valmistetaan Beni Ouarain-mattojen syntysijoilla Marokon Atlas-vuoristossa, jossa elää myös matoille nimensä antanut paimentolaisheimo. Ja jokainen huopapallomattomme on valmistettu Nepalissa.

sukhin-laatu-ikä-beni-ouarain-matto

Lopputulos, jota on helppo rakastaa

Monet matontekijöistämme työskentelevät kotonaan. Tarjoamme heille kattavan koulutuksen tehtäväänsä. Ennen kuin valmis matto lähetetään uuteen kotiinsa, suoritamme vielä yksityiskohtaisen tarkastuksen varmistuaksemme, että matto täyttää kaikki laatuvaatimuksemme. Olemme todella tyytyväisiä, että voimme tarjota työtä matontekijöillemme monissa eri paikoissa ja samalla tarjota asiakkaillemme upeita mattoja, jotka kestävät katseita, aikaa ja kulutusta. Tämä todella toimii!

Käsintehtyjä-mattoja-suoraan-tekijöiltä