• SUKHI
  • ASIAKASTUKI
  • Tili
  • Toivelista
  • KORI
  • INSPIRAATIO
Sukhin varaston tyhjennysmyynti

Olet kenties huomannut, että meillä Sukhilla on aniharvoin varaston poistomyyntejä. Yksi syy on luonnollisesti se, että valmistamme matot vasta kun asiakas on tehnyt tilauksen. Mutta joskus varastoomme kertyy ihania mattoja jotka eivät ole vielä löytäneet kotiaan. Myymme nyt varastoamme tyhjäksi jotta saamme tilaa uusille upeille Sukhi-malleille. Toimi siis nopeasti, ja voit saada unelmiesi maton edulliseen hintaan.

Korkealaatuiset tuotteemme

Kaikki varastomyynnissä olevat mattomme ovat Intiassa, Marokossa, Nepalissa ja Turkissa käsintehtyjä. Mattojen valmistukseen on käytetty vain ja ainoastaan parhaita materiaaleja, kuten 100% villaa Uudesta-Seelannista.

Sukhi-matot ovat aitoja, kunkin maan alkuperäisten mallien mukaan tehtyjä mattoja. Jokainen matto valmistetaan huolella, sekä perinteitä kunnioittaen ja vaalien. Mattojamme kutovat käsityöläiset työskentelevät pääosin kotonaan ja haluamme varmistaa, että heillä on hyvät työolosuhteet ja että he saavat työstään kunnollista palkkaa.

Sukhi-matto edullisemmin kuin koskaan

Sukhi-matto on sijoitus - kaunis ja kestävä sellainen. Olit sitten uusi tai vanha asiakkaamme, varastomyynti on mainio tilaisuus tutustua tuotteisiimme; siihen miltä Sukhi-matto näyttää ja tuntuu. Ja mikä parasta, maton voi hankkia itselleen murto-osasta sen normaalihinnasta.

Aina säästöä sinulle

Säästät aina selvää rahaa kun ostat Sukhi-maton. Emme käytä välikäsiä vaan ostamme mattosi suoraan sen tekijältä. Näin voimme tarjota sen sinulle jopa 60% halvemmalla kuin jos ostaisit vastaavan maton jostain muualta.

Nopea toimitus

Parhaat viedään ensin, niin myös parhaat mattomme. Kun olet löytänyt mieleisesi maton varaston tyhjennysmyynnistämme, tee tilaus ja saat maton nopeasti kotiisi suoraan varastoltamme ilman turhaa odottelua!

Jaa kanssamme inspiraation voima

Matonkutojamme rakastavat työtään. He saavat iloa ja voimaa siitä mitä tekevät, ja olemme varmoja, että tämä innoitus välittyy mattojemme kautta myös sinulle.

Joten tutustu varastomyynnissä oleviin tuotteisiimme jo tänään. Inspiroidu, ja anna laadukkaan ja kauniin Sukhi-maton tuoda uutta ilmettä ja eloa kotiisi.