Sunil

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 360,00 €

Hintasi: 270,00 €

Alennushinta: 180,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Parhaimmat matot ovat täynnä mahdollisuuksia. Laadukas, taitavien käsityöläisten huolella valmistama matto herättää eloon huoneen kuin huoneen. Vilkaise vaikka palmikoitua huopamattoamme Sunilia. Huomaat varmasti sekä maton kauneuden että laadun.Sunil-maton kuviointi sopii moneen kotiin. Siinä on lämpöä ja charmia. Se on yhtä aikaa sekä yksinkertainen että monimutkainen. Ja miellyttävän neutraalin värinsä ansiosta se on loistava lisä lähes mihin tahansa tilaan. Tästä upeasta palmikoidusta huopamatosta riittää iloa vuosiksi!Sunil-mattomme tulevat suoraan Intiasta. Matontekijämme ovat valmistaneet sen alusta loppuun käsityönä. Tulet huomaamaan, että tämä laadukas matto kestää aikaa – se on todellinen klassikko!
Malli:Palmikoidut huopamatot
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Puuvillaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa:India
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä palmikoidut huopamatot

Mikä intialainen villamatto

Sukhi myy upeita intialaisia villa- ja huopamattoja. Meillä on valtava valikoima värejä, kuvioita ja tyylejä.
Taitavat käsityöläiset valmistavat kaikki matot. Viikkojen ajan he solmivat mattoja. Niinpä mattojen kuviot ja koot vaihtelevat, ja jokainen voi löytää valikoimastamme oman suosikkinsa.
Intialaiset Sukhi-matot tehdään korkealaatuisista langoista ja villasta. Kaikkien mattojen laatu myös tarkastetaan huolellisesti ennen kuin ne lähetetään tilaajalle. Siksi me olemmekin johtava käsinkudottujen intialaisten mattojen toimittaja.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 63176704, emalloc: 60897952
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem