Aicha

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 460,00 €

Hintasi: 345,00 €

Alennushinta: 230,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Etsitkö ainutlaatuista mattoa, joka henkii lämpöä ja luonnetta? Me olemme etsineet sellaisia mattoja kirjaimellisesti ympäri maailmaa, ja Marokon Atlas-vuorilla valmistettu Aicha on yksi parhaista löytämistämme.Beni Ouarain -matot ovat ylellisen pehmeitä ja ne keräävät välittömästi huomion itseensä upealla tyylillään. Aicha-matossa on perinteinen keskikokoinen salmiakkikuvio keskellä mattoa. Kuten kaikki berberimatot, myös Aichan kuviot ovat osa kiehtovaa perinnettä. Se luo aivan erityisen tunnelman mihin tahansa huoneeseen, ja kestää aikaa sukupolvelta toiselle.Etsitkö mattoa, jossa on jotain aivan erityistä? Mattoa, joka koskettaa sinua? Mattoa, joka huokuu lämpöä ja joka on lenkki pitkässä matonkudonnan perinteessä? Silloin Beni Ouarain -matto on juuri oikea valinta sinun kotiisi.
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 69992448, emalloc: 66149472
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem