Khadija

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 460,00 €

Hintasi: 345,00 €

Alennushinta: 230,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Khadija on kaunis Beni Ouarain -matto, jossa luonnonvalkoisella pohjalla on suuri salmiakkikuvio. Standardimalli matolle on tasainen tummanruskea ja valkoinen nukka ja hapsut. Upea matto vetää huomion puoleensa ja kestää aikaa, niin että sen voi jättää perinnöksi tuleville polville. Khadija on juuri tällainen matto, ja olemme varmoja, että siitä tulisi ihana makuuhuoneen tai olohuoneen matto kotiisi. Sen luonnollinen ja ajaton tyyli sopii täydentämään monenlaista sisustusta.Beni Ouarain -matot ovat ylellisen muhkeita ja ne on tehty käsin 100% aidosta lampaanvillasta. Autenttinen paimentolaismatto Khadija edustaa Marokon hienointa matonkutomisen perinnettä. Pehmeä ja mukava Beni Ouarain -matto kotonasi tuo sinut osaksi tätä perinnettä.
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 68419584, emalloc: 64790200
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem