Malika

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 460,00 €

Hintasi: 345,00 €

Alennushinta: 230,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Jos haluat maton, jonka tyyli on lämmin ja kutsuva, valitse Malika - voit sijoittaa sen mihin tahansa huoneeseen kotonasi. Malika on hieno esimerkki siitä perinteiden ja yksityiskohtien kunnioituksesta, jota paimentolaismattojen valmistus edellyttää.Beni Ouarain -matot ovat hyvin erityisiä mattoja. Ne tehdään kestävästä luonnonmateriaalista, 100% lampaanvillasta. Villa on erittäin pehmeä, lämmin ja mukava materiaali.Paimentolaismattomme tulevat suoraan marokkolaisilta matontekijöiltämme, jotka elävät ja työskentelevät keskisten Atlas-vuorten alueella.Malika-matossa on taidokas symbolikuviointi. Jokainen matto on ainutlaatuinen taideteos, jonka kuviointia et löydä muista matoista.
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 64749568, emalloc: 62126728
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem