Tahir

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 300,00 €

Hintasi: 225,00 €

Alennushinta: 150,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Olemme innoissamme voidessamme esitellä teille käsinkudotut, palmikoidut villamatot. Nämä matot edustavat korkeaa laatua, ja Tahir on yksi kolmesta upeasta palmikoidusta villamatostamme.Sisustussuunnittelijat ovat jo kauan luottaneet neutraalien palmikoitujen villamattojen tehoon. Ja nyt tahdomme jakaa kanssasi tämän salaisuuden: näillä matoilla muutat helposti huoneen kuin huoneen entistäkin edustavammaksi. Oli kyseessä sitten koti tai työpaikka, Tahir sopii sinne taatusti.Jokainen Sukhin matto valmistetaan huolellisesti, pienintä yksityiskohtaa myöten. Matontekijämme ovat omistautuneita työlleen ja samalla tarkkuudella he tekevät myös Tahirin. Jokainen käsintehty, toiveittesi mukaan muokattava palmikkomatto tuo uusia ulottuvuuksia sisustukseen. Nämä matot ovat tyylikkäitä, neutraaleja ja hauskoja sisustuselementtejä.Valitse siis Tahir-matto. Me valmistamme sen haluamiesi mittojen mukaan. Saat hengittävän, luonnonläheisen villamaton, josta huolehtiminen ei taatusti tuota vaivaa. Ei ole sellaista huonetta, johon tämä matto ei sopisi.
Malli:Palmikoidut villamtot
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Puuvillaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa:India
Maton paksuus:2 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä palmikoidut villamatot

Mikä intialainen villamatto

Sukhi myy upeita intialaisia villa- ja huopamattoja. Meillä on valtava valikoima värejä, kuvioita ja tyylejä.
Taitavat käsityöläiset valmistavat kaikki matot. Viikkojen ajan he solmivat mattoja. Niinpä mattojen kuviot ja koot vaihtelevat, ja jokainen voi löytää valikoimastamme oman suosikkinsa.
Intialaiset Sukhi-matot tehdään korkealaatuisista langoista ja villasta. Kaikkien mattojen laatu myös tarkastetaan huolellisesti ennen kuin ne lähetetään tilaajalle. Siksi me olemmekin johtava käsinkudottujen intialaisten mattojen toimittaja.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 63176704, emalloc: 61494408
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem