Vijay - käsinsolmittu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 1 200,00 €

Hintasi: 900,00 €

Alennushinta: 600,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Meidän jokaisen tulisi saada kokea käsinsolmitun maton loistokkuus. Mikään muu matto ei ole yhtä kestävä ja kaunis. Käsityönä tehty ja solmittu matto on todellinen perintökalleus.

Sukhi on valinnut huolellisesti vain parhaat artesaanit kumppaneikseen. Vain jotta voimme jatkaa työtämme maailman parhaimpien mattojen valmistuttajana. Lopputuloksena on matto, jonka laatu tekee vaikutuksen. Erinomainen Vijay-matto on juuri sellainen.

Vijayn keskiössä on elämää pursuava värien pyörre. Kyseessä on epäilemättä hyvin rohkea ja uniikki matto. Oli kyseessä mikä huone tahansa, Vijay on siellä kuin kotonaan. Vijayssa on jotain tuttua. Samalla se näyttää täysin vieraalta. Kaipaatko kotiisi ihmeellistä mattoa jota on huojentavaa koskea? Siinä tapauksessa suosittelemme lämpimästi Vijay-mattoa.

Saatavana myös: Vijay - käsintuftattu matto

Malli: Käsinsolmittu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsinsolmittu
Valmistusaika: Noin 12 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62390272, emalloc: 60669624
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem