Vijay - käsintuftattu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 520,00 €

Hintasi: 390,00 €

Alennushinta: 260,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Mitä pitäisit tästä matosta, jossa yhdistyvät runsas väripaletti ja lumoava geometrinen kuviointi? Vijay on matto jonka voit helposti sijoittaa mihin vain. Tuftaus prosessin ansiosta Vijay on kohtuuhintainen matto. Ja silti se on tehty käsityönä.

Ota ja vie tämä uskomaton matto kotiisi. Ymmärrät pian miksi olemme niin tyytyväisiä kun voimme auttaa säilyttämään perinteistä matonkutomisen taidetta.

Vijayn kaltaiset käsintuftatut Sukhi-matot tehdään ainoastaan bambusilkkiä ja Uuden-Seelannin villaa käyttäen. Sukhin tiimi on käyttänyt suunnattoman paljon aikaa löytääkseen maailman parhaan villan mattoihinsa. Ilman sitä meidän olisi mahdotonta valmistaa tämän kaliberin mattoja.

Sukhi toimittaa maailman parhaat materiaalit maailmanluokan käsityöläisten käyttöön. Siksi voimme tarjota sinulle mattoja joiden laatu on kerrassaan uskomaton.

Saatavana myös: Vijay - käsinsolmittu matto

Malli: Käsintuftattu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsintuftattu
Valmistusaika: Noin 8 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 60746480
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem