Virendra - käsinsolmittu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 1 200,00 €

Hintasi: 900,00 €

Alennushinta: 600,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Virendra on niin ihmeellinen matto että voisit luulla sen olevan elossa! Se on kudottu täyteen nauhamaisia ja hajaantuvia viivoja ja roiskeita. Virendra on värien juhlaa silmille!

Harmaan, keltaisen ja oranssin sävyt taistelevat keskenään valta-asemasta. Matossa on upea vaaleansininen pohjaväri. Etsitkö isoa ja rohkeaa mattoa? Huomaat pian että Virendra on ilmeinen valinta!

Kestävä tuotanto, ympäristöystävällisyys ja eettisyys ovat kaikki tärkeitä. Me tarvitsemme maailman parhaita käsityöläisiä. Me tarvitsemme myös ylellisiä raaka-aineita. Siksi me käytämme puhdasta Uuden-Seelannin villaa.

Näin voimme tarjota sinulle mattoja jotka ovat täyttä laatua. Virendra on juuri sellainen matto jonka päällä haluat kulkea ja jota haluat koskettaa. Käsinsolmittu matto on todellinen aarre.

Saatavana myös: Virendra - käsintuftattu matto

Malli: Käsinsolmittu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsinsolmittu
Valmistusaika: Noin 12 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää: