Räätälöity Beni Ouarain - valkoinen

Räätälöity Beni Ouarain - valkoinen

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 460,00 €

Hintasi: 345,00 €

Alennushinta: 230,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Miksi haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden suunnitella omat mattonsa? Me haluamme, että he saavat täydellisen maton – ja sellaisen saa, kun voi itse valita värin, koon ja kuvion. Tahdomme, että asiakkaamme rakastavat mattojaan. Toivomme, että he ovat yhtä ylpeitä matostaan kuin mekin olemme.Räätälöidyssä valkeassa Beni Ouarain-matossa yhdistyy matontekijöidemme käsityötaidot sekä ensiluokkaisesta laadustaan kuuluisa villamme. Nämä matot ovat valmistettu alusta loppuun huolella ja tarkkuudella. Ne ovat suunniteltu lämmittämään sinua vuoden jokaisena päivänä.Käsinkudotut paimentolaismatot ovat ainutlaatuisia. Haluamme varmistaa, että saat kotiisi juuri sinne sopivan maton. Sinä suunnittelet täydellisen maton, ja me toteutamme sen. Tätä klassikkoa kelpaa esitellä!Saatavana myös: Räätälöity Beni Ouarain - pyöreä
Malli:Beni Ouarain -matto
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Villaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Keskimäärin 6-12 viikkoa (riippuen maton koosta)
Valmistusmaa:Marokko
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä Beni Ouarain -matto?

Mikä Beni Ouarain -matto

Viehättääkö sinua perinteinen paimentolaistyyli? Haluatko maton, jonka voit antaa perinnöksi eteenpäin? Meillä on sinulle jotain aivan erityistä.
Beni Ouarain -matot ovat todennäköisesti mukavimpia mattoja, joita mistään löydät. Ne on tehty 100% lampaanvillasta ja ne ovat täysin luonnollisia, niissä ei ole käytetty lainkaan väriaineita. Nämä upeat matot ovat oikea valinta sinulle, joka arvostat kaikkea luonnollista. Ne ovat oikea lämmön ja ylellisyyden ruumiillistuma.
Kaikissa paimentolaismatoissa on niille tyypillinen geometrinen kuvio. Nämä klassiset kuviot sopivat huoneeseen kuin huoneeseen. Maton kuviot ovat tummanruskeita viivoja ja muotoja valkoisella tai kermanvaalealla pohjalla. Matossa voi olla myös erilaisia symboleja. Ne kaikki kertovat tarinaa kutojansa elämästä.
Kun etsit erityisen muhkeaa mattoa, joka lämmittää jalkojasi mukavasti iltaisin, nämä upeat matot ovat siihen omiaan.
Lisää: