Yakub

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 360,00 €

Hintasi: 270,00 €

Alennushinta: 180,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kun katsot Yakub-mattoa, huomaat siinä ehkä jotain kiinnostavaa. Tämä maanläheinen huopamatto on todella taitavaa käsityötä, ja sen luja palmikointi kertoo kestävyydestä – tämä matto on tehty käyttöön.Intialaiset matontekijämme ovat osa maansa upeaa käsityöperinnettä, jossa matoilla on merkittävä rooli. Yakub-matto on heidän ainutlaatuinen luomuksensa. Olemme varmoja, että ihastut sekä maton ulkonäköön että pehmeään pintaan. Palmikoitu huopamatto muistuttaa ihanan lämmintä villapaitaa, mutta on pehmeydestään huolimatta vahva ja kestävä.Tämä räätälöitävä huopamatto löytää varmasti paikkansa kodistasi. Sopisiko se täydellisesti olohuoneeseen, vai olisiko ehkä sittenkin keittiö sille parempi paikka? Keksit Yakub-matolle varmasti käyttöä, sillä monipuolinen, lujatekoinen matto käy minkä tahansa tilan viimeistelyyn. Vain mielikuvitus on rajana!
Malli:Palmikoidut huopamatot
Materiaali:100% Villaa
Taustakangas:100% Puuvillaa
Valmistus:Käsin
Valmistusaika:Noin 4 viikkoa
Valmistusmaa:India
Maton paksuus:2-3 cm
Kysymyksiä?:[email protected]

Mikä palmikoidut huopamatot

Mikä intialainen villamatto

Sukhi myy upeita intialaisia villa- ja huopamattoja. Meillä on valtava valikoima värejä, kuvioita ja tyylejä.
Taitavat käsityöläiset valmistavat kaikki matot. Viikkojen ajan he solmivat mattoja. Niinpä mattojen kuviot ja koot vaihtelevat, ja jokainen voi löytää valikoimastamme oman suosikkinsa.
Intialaiset Sukhi-matot tehdään korkealaatuisista langoista ja villasta. Kaikkien mattojen laatu myös tarkastetaan huolellisesti ennen kuin ne lähetetään tilaajalle. Siksi me olemmekin johtava käsinkudottujen intialaisten mattojen toimittaja.
Lisää: