Zehrul - käsinsolmittu matto

* Vaaditut tiedot

Saatavuus: Varastossa

Hinta liikkeessä: 1 200,00 €

Hintasi: 900,00 €

Alennushinta: 600,00 €

+ ilmainen toimitus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Zehrul on kuin tuntematon metsä entisaikojen sadussa. Se on kuin mestarillisesti kudottu maalaus. Zehrul on lumoava esimerkki siitä millainen maailmanluokan matto voi olla. Vihreät, siniset ja oranssit värisävyt mittelevät mustien sävyjen kanssa maton herruudesta.

Tämä ihastuttava matto sopii kaikkialle. Kokeile miltä se näyttäisi kodin jokaisessa huoneessa. Zehrul on tarkoituksenmukaista taidetta. Se on tehty nautittavaksi ja käytettäväksi. Syvenny katsomaan tätä moni-ilmeistä mattoa. Löydät aina jotain uutta ja ihmeellistä.

Sukhin Zehrulin kaltainen matto syntyy vain käyttämällä hienointa villaa. Annamme maailmanluokan villan huolella valittujen kutojiemme käsiin. Käsinsolmitut matot syntyvät juuri näin. Mattomme tunnetaan tinkimättömästä laadusta.

Yksi kosketus riittää kertomaan kaiken Sukhin filosofiasta. Sen avulla Sukhin matot eroavat edukseen kaikista muista.

Saatavana myös: Zehrul - käsintuftattu matto

Malli: Käsinsolmittu itämainen matto
Materiaali: Villa & bambusilkki
Taustakangas: 100% puuvillaa
Valmistus: käsinsolmittu
Valmistusaika: Noin 12 viikkoa
Valmistusmaa: Intia
Maton paksuus: 1 cm
Kysymyksiä?: [email protected]

Mikä moderni itämainen matto?

Mikä moderni itämainen matto?

Itämaiset matot ovat kautta aikojen olleet tunnettuja kestävyydestään ja kauneudestaan. Jo muinaisista ajoista lähtien itämaiset matot ovat olleet haluttua omaisuutta, ja ne ovat onnistuneet säilyttämään arvonsa ja maineensa vuodesta toiseen.
Lisää: